Din sikkerhed

Persondatapolitik for Slib Bordpladen ApS

GDPR

persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi hos Slib Bordpladen ApS, håndterer dine personlige oplysninger, når du køber produkter eller ydelser hos os.

Behandling af personlige oplysninger
I forbindelse med etablering af et kundeforhold hos os indsamler og opbevarer vi følgendepersonlige oplysninger om dig:
● Navn
● E-mailadresse
● Adresse
● Telefonnummer

Selvom vi ofte leverer produkter eller ydelser til virksomheder, der ikke som sådan er datasubjekter, modtager vi i forbindelse hermed oplysninger, som kan identificere fysiske personer, herunder f.eks. arbejdsmailadresse eller arbejdstelefonnummer. Disse oplysninger behandles på lige fod med oplysninger, som v modtager fra privatpersoner.

Vi behandler ovennævnte personlige oplysninger for at kunne levere de ønskede produkter og ydelser til dig eller den virksomhed, som du repræsenterer. Det er således nødvendigt for os at behandle dine personlige oplysninger, for at kunne opfylde disse aftaler om levering af produkter eller ydelser.

Vi behandler herudover dine personlige oplysninger for at kunne overholde vores skatte- og bogføringsmæssige forpligtelser i henhold til gældende lovgivning.

Behandling af personlige oplysninger til brug for markedsføring
Såfremt du har givet samtykke til, at der sker behandling af dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, kan du altid trække dit samtykke tilbage.

Dette kan du gøre ved at kontakte os på info@slibbordpladen.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsmails og tilbud. Du kan også afmelde nyhedsmails ved at klikke på et link i den pågældende nyhedsmail. Vi vil herefter enten slette dine personlige oplysninger hurtigst muligt eller notere, at dine personlige oplysninger ikke længere må anvendes til de pågældende markedsføringsmæssige formål.

Sikkerhedsforanstaltninger, deling og sletning
Uanset om vi behandler dine personlige oplysninger med henblik på opfyldelsen af en aftale eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine personlige oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Personlige oplysninger slettes altid senest 5 år efter afslutningen af de pågældende kundeforhold.

Vi deler dine personlige oplysninger med en række forskellige tredjeparter, som hjælper os med at levere produkter og ydelser til dig. Dette kan f.eks. være leverandører af IT-systemer m.v. Vi deler alene personlige oplysninger, når dette er nødvendigt og vi indgår databehandleraftaler med sådanne leverandører. Vi overfører ikke dine personlige oplysninger til tredjelande.

Dine rettigheder
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi behandler om dig. Dette kan ske ved henvendelse til e-mail: info@slibbordpladen.dk.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, således at vi alene behandler korrekte personlige oplysninger om dig (berigtigelse). Du har herudover ret til at få udleveret de oplysninger, vi behandler om dig, i et almindeligt læsbart format (dataportabilitet). Såfremt du ønsker at påberåbe dig din ret til berigtigelse eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personlige oplysninger, eller ønsker du, at vi skal begrænse behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mail adresse til brug for markedsføringsmæssige formål tilbage, kan dette til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Klage
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28, 5. sal, 1300 København. Datatilsynet kan ligeledes kontaktes på telefon 33 19 32 00 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Ændring af denne persondatapolitik
Vi kan få behov for at ændre denne persondatapolitik. Hvis det er muligt og hvis vi foretager betydelige ændringer, underetter vi dig herom via e-mail. Vi opfordrer dig dog til løbende at gennemlæse denne persondatapolitik for således at holde dig orienteret om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Denne persondatapolitik er senest opdateret den 21. november 2019.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud!

Du kan altid få et uforpligtende tilbud hos Slibbordpladen.dk
– Kontakt os allerede i dag og få et hurtigt svar.

Referencer

Bordplader bliver som nye

Her ser du udvalgte eksempler på, hvad en veludført afslibning af bordplader og efterbehandling betyder for dit hjem.

GLADE KUNDER

Det siger vores kunder

“Super god oplevelse som jeg kun kan anbefale! Flot gulv og spisebord og god og hurtig udførelse fra Jens.
Jens var fantastisk, og han var virkelig god til at fortælle hvordan jeg skulle vedligeholde min bordplade bedst muligt.
Vil helt klart anbefale Slibbordpladen og vil også gøre selv brug af jer igen.”

“Helt ekstraordinær god service og support. Vi fik slebet og olieret køkkenbordplade. Arbejdet var meget fint og alle aftaler overholdt. Da vi efterfølgende selv kom til at ødelægge det fine arbejde (vi havde ikke lyttet ordentlig efter firmaets anbefalinger), vendte vi tilbage. Der blev både svaret og grinet inden for en time – i en weekend – aftalt ny tid for udbedring, som blev helt perfekt. Helt ualmindelig god service. Kan virkelig anbefales.”

“Virkelig god service og super godt… Virkelig god service og super godt resultat. Kan varmt anbefale dem.”