Forny dit træbord

Slibning af træbordplade

forlæng levetiden

Trænger din træbordplade til en slibning?

Efter noget tid kommer de fleste træbordplader til at få synlige brugsspor fra blandt andet madlavning, familiemiddage og andre aktiviteter, der hører hverdagen til. Med tiden får de ophobede brugsspor bordpladen til at falme og se gammel og slidt ud. Hvad enten det drejer sig om træbordpladen i køkkenet, spisebordet, sofabordet eller andre bordplader, er en tydeligt brugt træbordplade med til at tynge rummets udtryk og få bordet til at se gammelt ud. Derfor er det også tydeligt at se om man har brug for en slibning af sin træbordplade, så der kan komme noget opfriskning i hjemmet uden et køb af et nyt bord.

Trænger din træbordplade til at se helt ny og glat ud igen? Her hos Slib Bordpladen kan du finde den rette slibning af træbordplader inkl. efterbehandling og rådgivning, som lige netop din gamle bordplade trænger til, for igen at komme til at se ud som ny.

en grundig slibning

Slibe træbordplader

For at få din træbordplade til at se ud som næsten ny, kan du med fordel lade den blive frisket op med en grundig slibning. Hos os har du mulighed for at få hjælp til netop at give din bordplade et nyt og friskt udtryk. Ved at lade en slibning fjerne pladens store og små overfladiske brugsspor. En slibning vil gøre underværker på enhver brugt træbordplade, idet den vil kunne fjerne den gamle og brugte overflade ved at slibe overflade ridser og mærker væk, og komme ned til det friske træ igen.

Samtidig vil en slibning give dig mulighed for at ændre bordpladens farve og udtryk gennem den senere efterbehandling af træet. Herunder kan du læse mere om de mange muligheder som vi hos Slib Bordpladen kan tilbyde dig indenfor slibning og efterbehandling af forskellige træsorter, og samtidig høre nærmere om vores mangeårige erfaring, som er til stor fordel for vores glade og tilfredse kunder.

20 års erfaring

Vi har erfaring med mange forskellige træsorter

Vi kan hos os hjælpe dig med slibning af træbordplader i mange forskellige træsorter. Vi har erfaring med at slibe alverdens forskellige typer af træ. Blandt andet tilbyder vi slibning af egetræ, bøgetræ, mahogni, fyrretræ, Bankirai, valnød, Jatoba, Cumaru og ask m.m.

Med mange års erfaring med slibning af træ kan vi tilbyde professionel hjælp med forskellige metoder og typer af udstyr, hvilket giver den helt optimale slibning af rigtig mange typer træ. Kombinationen af vores mangeårige erfaring med slibning og vores professionelle udstyr betyder, at vi kan sørge for, at din træbordplade får den helt optimale slibning og behandling.

Er du i tvivl om mulighederne for træsorten, som din træbordplade består af, kan du henvende dig til os og høre om mulighederne for den enkelte plade. Hvis du ønsker hjælp til at få slebet din bordplade, som er lakeret, kan du også med fordel henvende dig til os. Vi tilbyder nemlig mange forskellige former for efterbehandling efter slibning af træbordpladen.

en kærlig hånd

Hvorfor skal du slibe din træbordplade?

Når træbordpladen ser brugt og gammel ud, begynder de fleste at overveje, om det er tid til at skifte hele pladen ud og købe en ny. En nyslebet træbordplade kan nemlig give rummet et positivt og opløftende udtryk. Det kan dog være en rigtig dyr løsning at skifte hele pladen ud og købe en ny. Derfor kan det være en fordel at overveje mulighederne for at give den gamle træbordplade en kærlig hånd ved, at fjerne brugssporene i pladens overflade. For hvorfor skifte hele træbordpladen ud, når den gamle bordplade kan komme til at se ud som næsten ny for en langt mere fordelagtig pris?

I tilfælde som disse er en slibning af bordpladen den mest optimale løsning, når brugssporene skal fjernes, og pladen skal have en ny og glat overflade. Efter slibning og efterbehandling af træbordpladen kommer den nemlig til at ligne en næsten helt ny bordplade. Det får også et rum som køkkenet til at se ud som nyt, at eksempelvis køkkenbordpladen er slebet fri for ridser og andre gamle brugsspor.

Selvom pladen ikke skiftes ud, giver den nyslebne overflade et opløftende udtryk til rummet. På den måde er det et ganske oplagt valg at vælge at få slebet sin træbordplade ren for ridser og mærker, når pladen begynder at se gammel og slidt ud. Det kan nemlig spare dig for mange penge at beholde den samme træbordplade.

En fast pris

Pris for slibning af træbordplade 

Hvis du ønsker at få en slibning af din træborplade eller flere af dine bordplader, kan du med fordel kontakte os for at få en pris på opgaven. Vi fastsætter prisen på din opgave ud fra mange års erfaring med forskellige opgaver og typer af træsorter. Derfor kan du være sikker på at få en god og reel pris, når du henvender dig til os med en efterspørgsel på slibning af din træbordplade.

Henvendelser angående priser på slibning af en eller flere bordplader er altid ganske uforpligtende. Derfor kan du med fordel henvende dig til os med en beskrivelse af den specifikke opgave, som du ønsker at få en pris på, før du beslutter dig for, om din træbordplade skal slibes og efterbehandles af os hos Slib Bordpladen. Prisen afhænger desuden også af, hvilken efterbehandlingen du vælger til din bordplade. Her er der nemlig mange forskellige muligheder i forhold til både oliering og lakering af bordpladerne. Du kan læse mere om dine forskellige muligheder for efterbehandling af din bordplade herunder.

 

efterbehandling

Vores udbud af træbordpladens efterbehandling

Efter slibning af en træbordplade kan vi hos Slib Bordpladen tilbyde forskellige muligheder for behandling af den nyslebne plade. Der findes mange forskellige former for efterbehandling. De mange forskellige muligheder kan vi være behjælpelige med at vejlede dig i, før du foretager dig et valg om efterbehandling. Valget kan blandt andet have indflydelse på, hvor slidstærkt træet bliver efter behandlingen.

Efter dit ønske kan du få bordpladen olieret med en olie, som enten giver træet samme farve som før, eller som giver træet en helt ny farve og et nyt udtryk. Der findes alverdens forskellige slags olier, som kan give træet forskellige farver og nuancer. På den måde kan den nyslebne træbordplade både komme til at ligne sig selv, som den så ud fra ny, eller den kan få et helt andet udtryk, gennem en olie, der resulterer i at træet får en anden farve.

En anden mulighed for behandling efter slibningen er, at give bordpladen lak. Her findes der også flere forskellige muligheder for farver, som enten kan resultere i samme farve eller en helt anden farve, end pladen havde før slibning og efterbehandling. Alt efter hvordan du ønsker at din træbordplade skal se ud efter slibningen, og hvad bordet skal bruges til, står vi klar til at hjælpe med vejledning og efterbehandlingen af pladens overflade.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud!

Du kan altid få et uforpligtende tilbud hos Slib Bordpladen
– Kontakt os allerede i dag og få et hurtigt svar.

Referencer

Træbordplader bliver som næsten nye

Her ser du udvalgte eksempler på, hvad en veludført slibning af bordplader og efterbehandling betyder for dit hjem.

GLADE KUNDER

Det siger vores kunder

“Super god oplevelse som jeg kun kan anbefale! Flot gulv og spisebord og god og hurtig udførelse fra Jens.
Jens var fantastisk, og han var virkelig god til at fortælle hvordan jeg skulle vedligeholde min bordplade bedst muligt.
Vil helt klart anbefale Slibbordpladen og vil også gøre selv brug af jer igen.”

“Helt ekstraordinær god service og support. Vi fik slebet og olieret køkkenbordplade. Arbejdet var meget fint og alle aftaler overholdt. Da vi efterfølgende selv kom til at ødelægge det fine arbejde (vi havde ikke lyttet ordentlig efter firmaets anbefalinger), vendte vi tilbage. Der blev både svaret og grinet inden for en time – i en weekend – aftalt ny tid for udbedring, som blev helt perfekt. Helt ualmindelig god service. Kan virkelig anbefales.”

“Virkelig god service og super godt… Virkelig god service og super godt resultat. Kan varmt anbefale dem.”