Forny dit bord

Referencer

stort erfaringsgrundlag

Bordplader bliver som nye

Bordplader – det være sig køkkenborde, spiseborde, sofaborde og faktisk alle typer af bordplader i natursten og træ – kan slibes og forsynes med ny overfladebehandling som for eksempel olie eller lak. Vi klarer det hele hos dig og på én gang, uanset hvor på Sjælland, du er.

Herunder ser du udvalgte eksempler på, hvad en veludført slibning af bordplader og efterbehandling betyder for dit hjem.

OM OS

Vi er Slib Bordpladen

Vi har et stort erfaringsgrundlag inden for slibning af bordplade og behandling af mange forskellige typer af natursten og træ. Den mangeårige og brede erfaring med slibning af forskellige natursten eller træoverflader resulterer i, at vores firma leverer et professionelt stykke arbejde, der giver resultater, som får udseende af at være næsten helt nye bordplader. Vores arbejde skaber derfor stor glæde og tilfredshed hos vores kunder.

Læs MereKontakt os

forlæng levetiden

Slibning af træbordplade

Slibning af bordpladen er løsningen, hvis dit køkkenbord eller andet bord er lavet af  træ. Ved at slibe det øverste lag af bordpladen, kommer du ned til det friske trælag og med den rigtige efterbehandling, kan det forlænge levetiden på din bordplade.

Læs MereKontakt os

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud!

Du kan altid få et uforpligtende tilbud hos Slib Bordpladen
– Kontakt os allerede i dag og få et hurtigt svar.

GLADE KUNDER

Det siger vores kunder

“Super god oplevelse som jeg kun kan anbefale! Flot gulv og spisebord og god og hurtig udførelse fra Jens.
Jens var fantastisk, og han var virkelig god til at fortælle hvordan jeg skulle vedligeholde min bordplade bedst muligt.
Vil helt klart anbefale Slibbordpladen og vil også gøre selv brug af jer igen.”

“Helt ekstraordinær god service og support. Vi fik slebet og olieret køkkenbordplade. Arbejdet var meget fint og alle aftaler overholdt. Da vi efterfølgende selv kom til at ødelægge det fine arbejde (vi havde ikke lyttet ordentlig efter firmaets anbefalinger), vendte vi tilbage. Der blev både svaret og grinet inden for en time – i en weekend – aftalt ny tid for udbedring, som blev helt perfekt. Helt ualmindelig god service. Kan virkelig anbefales.”

“Virkelig god service og super godt… Virkelig god service og super godt resultat. Kan varmt anbefale dem.”