Referencer

Slib af mahogni køkkenbordplade

Inspiration

Projektet lød på

Slib af køkkenbordplade

Sted

Ballerup

Træsort

Mahogni

Efterbehandling

Neutral olie

Yderligere behandlinger

Ingen

Slib af mahogni køkkenbordplade

Før og efter

Afslibning 

Afslibning af køkkenbordplade

“Mit køkkengulv trængte rigtig meget til at blíve slebet af og lakeret. Jeg kontaktede Slib Bordpladen og det har jeg bestemt ikke fortrudt.
Jeg har fået en venlig, imødekommende og yderst faglig kompetent support og resultatet af deres arbejde er særdeles tilfredsstillende. Mit gulv ser ud som nyt. Jeg er yderst tilfreds og vil til enhver tid anbefale dem til andre, der har brug for et velkvalificeret gulvfirma.

Mvh Birgit”

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud!

Du kan altid få et uforpligtende tilbud hos Slibbordpladen.dk
– Kontakt os allerede i dag og få et hurtigt svar.

GLADE KUNDER

Det siger vores kunder

“Super god oplevelse som jeg kun kan anbefale! Flot gulv og spisebord og god og hurtig udførelse fra Jens.
Jens var fantastisk, og han var virkelig god til at fortælle hvordan jeg skulle vedligeholde min bordplade bedst muligt.
Vil helt klart anbefale Slibbordpladen og vil også gøre selv brug af jer igen.”

“Helt ekstraordinær god service og support. Vi fik slebet og olieret køkkenbordplade. Arbejdet var meget fint og alle aftaler overholdt. Da vi efterfølgende selv kom til at ødelægge det fine arbejde (vi havde ikke lyttet ordentlig efter firmaets anbefalinger), vendte vi tilbage. Der blev både svaret og grinet inden for en time – i en weekend – aftalt ny tid for udbedring, som blev helt perfekt. Helt ualmindelig god service. Kan virkelig anbefales.”

“Virkelig god service og super godt… Virkelig god service og super godt resultat. Kan varmt anbefale dem.”